Başkan Önal: En iyi hizmeti vermek için canla başla çalışacağız

Başkan Önal: En iyi hizmeti vermek için canla başla çalışacağız

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Fen İşleri Temizlik ve Park Bahçeler Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Önal, "Her zaman birlik ve dayanışma içinde olacak, Bayraklı’ya en iyi hizmeti vermek için canla başla çalışacağız" dedi.

Seçim çalışmaları sırasında her fırsatta sokakta olacağının altını çizen Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, yeni haftanın ilk mesaisine sabah erken saatlerde belediye birimleri ziyaretleriyle başladı.

baskan-onal-haftanin-ilk-mesaisine-santiyelerden-basladi-2.jpeg

Saat 06.00’da Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli işçilerle buluşan Başkan Önal, her zaman birlik ve dayanışma içinde olacaklarını vurgulayarak, “Bayraklı’da çıktığımız bu yolda tüm arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vereceğiz. Bu kapsamda Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nde görev yapan mesai arkadaşlarımızla buluştuk. Bugüne kadar gece gündüz demeden ilçemizin sokaklarında en iyisini vermek için çalışan mesai arkadaşlarımla Bayraklımıza hizmet edeceğiz. Bizleri bu görevlere getiren Bayraklılı komşularımızın güvenlerini boşa çıkarmamak için canla başla çalışacağız” dedi.

baskan-onal-haftanin-ilk-mesaisine-santiyelerden-basladi-4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.