Başkan Önal: Hayalinizdeki dönüşüm için el birliğiyle çalışacağız

Başkan Önal: Hayalinizdeki dönüşüm için el birliğiyle çalışacağız

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, kentsel dönüşüm konusunda teknik bilgiler verecek personelin görev yapacağı ofisleri hayata geçirdiklerini belirterek, "El birliğiyle hayal ettiğiniz dönüşümü gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi; Cengizhan, Nafiz Gürman ve Postacılar Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm ofisleri açıyor. Uzman ekipler, yerinde ve kentsel dönüşüm konularında vatandaşı bilgilendirecek. Talep ve önerileri dinleyip, imar uygulaması ve inşaat haklarını anlatacak. Bu kapsamda Cengizhan Mahallesi’ndeki Ekrem Akurgal Parkı içinde bulunan kafeteryada, Nafiz Gürman Mahallesi’ndeki Taziyeevi ve Kültür Merkezi’nde ve Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde kentsel dönüşüm ofisleri kurulacak. Kentsel dönüşüm süreçlerini yerinde yönetmek ve vatandaşlarla doğrudan iletişimi sağlamak amacıyla açılacak ofisler, belirli gün ve saatlerde hizmet verecek. Çalışma programı, belediyenin sosyal medya hesapları ve muhtarlıklar aracılığıyla duyurulacak.

Göreve başladıktan sonra tasarruf tedbirlerini hayata geçiren ve mali disiplinin sağlanması için yoğun mesai harcayan Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, bir yandan da seçim vaatlerini tek tek hayata geçiriyor. Adil ve yerinde dönüşüm parolasıyla kentsel dönüşüm için ilk adımı atan Başkan Önal, bu kapsamda açılacak kentsel dönüşüm ofislerine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, vatandaşların hayalindeki dönüşüm için el birliğiyle çalışacaklarını vurguladı.

Önal, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Seçim döneminde verdiğimiz sözlerden birini daha tutuyoruz! Bu kapsamda yerinde kentsel dönüşüm konusunda teknik bilgiler verecek personelimizin görev yapacağı ofislerimizi hayata geçiriyoruz. Sizlerin istemediği hiç bir projeyi hayata geçirmeyeceğiz. El birliğiyle hayal ettiğiniz dönüşümü gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız."

bayraklida-kentsel-donusum-ofisleri-aciliyor-4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.