Başkan Önal: Her mahallemizde hizmet üreteceğiz!

Başkan Önal: Her mahallemizde hizmet üreteceğiz!

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle güne başlarken, mahalle ziyaretlerini ise sürdürdü. Başkan Önal, “Her mahallemizde hizmet üreteceğiz” dedi.

MEDYA EGE – İlçede çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, güne Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle bir araya gelerek başladı. Ekiplerle birlikte sohbet eden ve çalışmalar hakkında konuşan Başkan Önal, Bayraklı’nın pırıl pırıl bir kent olması için çalışmaların aralıksız süreceğini söyledi.

O anlara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Önal, şu notu düştü:

“Bu hafta mesaimize sabahın erken saatlerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyemizde başladık. Bayraklımız için emek harcayan, onuruyla ter akıtan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Pırıl pırıl bir Bayraklı için üzerimize düşeni yapacak ve hep birlikte çok çalışacağız.”

1.jpeg

2.jpeg

Başkan Önal, ardından Onur Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Mahalle muhtarı Hatice Arslan ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren Önal, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Ayrıca Önal, mahallede incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalarla vatandaşın yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Önal, şu ifadeleri kullandı:

“Onur Mahallesi Muhtarımız Hatice Arslan ile birlikte esnafımızı ziyaret edip, ilçe sakinlerimizle sohbet ettik. Mahallemizi baştan sona gezerek bürokratlarımızla ihtiyaçlarımızı yerinde belirledik, yapacaklarımızla ilgili notlar aldık.

Her mahallemizde hizmet üretmeye, vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

3.jpeg

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.