Başkan Önal: Her zaman iş birliği içerisinde çalışacağız

Başkan Önal: Her zaman iş birliği içerisinde çalışacağız

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Tarihi Kemeraltı Yenileme Alanı İcra Kurulu olağan toplantısına ev sahipliği yaptı. Önal, “Her zaman iş birliği içerisinde çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Tarihi Kemeraltı Yenileme Alanı İcra Kurulu olağan toplantısına ev sahipliği yaptı. Eski Smyrna kazı alanının ören yeri statüsüne kavuşturulması, ziyaretçilere açılması, çevre düzenlemesinin yapılması, temizlikte önleyici tedbirlerin alınması gibi konularda istişarelerde bulunan Başkan Önal, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

grpoprbxgaaqvjl.jpeg

Önal, paylaşımında, “Tarihi Kemeraltı Yenileme Alanı İcra Kurulu olağan toplantısına ev sahipliği yaptık. Tüm paydaşlarla tarih ve turizm açısından Bayraklımıza değer katacak eski Smyrna kazı alanının ören yeri statüsüne kavuşturulması, ziyaretçilere açılması, çevre düzenlemesinin yapılması, temizlikte önleyici tedbirlerin alınması gibi konularda yapabileceklerimizi konuştuk. Kültürel ve tarihi mirasımıza sahip çıkarak, gelecek nesillere daha güzel bir Bayraklı bırakmak için her zaman iş birliği içinde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

grpopiyxcaabboo.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.