Başkan Önal: Hiçbir komşumuzu yalnız bırakmayacağız!

Başkan Önal: Hiçbir komşumuzu yalnız bırakmayacağız!

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Evde Bakım Hizmetleri kapsamında ziyarette bulundu. Başkan Önal, “Hiçbir komşumuzu yalnız bırakmayacağız” dedi.

MEDYA EGE – Sosyal belediyecilik çalışmalarına önem veren Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Evde Bakım Hizmetleri kapsamında ziyarette bulundu. Aysel teyze ve oğlu Engin’i evinde ziyaret eden Başkan Önal, Bayraklı Belediyesi olarak her daima engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara sağlık, kişisel bakım, tadilat, tamirat gibi işlerde destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Önal, şu ifadeleri kullandı:

“Evde bakım hizmetlerimiz kapsamında Aysel teyze ve oğlu Engin’i evlerinde ziyaret ettik.

Bayraklı’da hiçbir komşumuzu yalnız bırakmıyor; engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın sağlık, kişisel bakım, küçük tadilat ve tamirat işlerinde daima yanlarında oluyoruz.

Kuaför hizmetimizde bizlere desteklerini esirgemeyen kuaför Önder Kaya ve ekibine teşekkür ederiz.

İmkanlarımız dahilinde tüm ihtiyaçlara yanıt vermeye devam edeceğiz!”

1-003.jpeg

2-002.jpeg

Başkan Önal, ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı ve heyetiyle birlikte 100. Yıl Matematik ve Zeka Oyunları parkında incelemelerde bulundu.

O anlara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Önal, “Lefkoşa’da hayata geçirmek istedikleri park projesiyle ilgili fikir alışverişinde bulunduk, bilgiler aktardık. Ayrıca 30 Ekim Deprem Anıtı’nı da ziyaret ederek, karanfillerle hayatını kaybeden vatandaşlarımızı andık. Ağırlamaktan memnuniyet duyduğumuz Sn. Mehmet Harmancı' ya ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” notunu düştü.

3-002.jpeg

4-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.