Başkan Önal İzmir Körfezi'nde çalışmaları inceledi

Başkan Önal İzmir Körfezi'nde çalışmaları inceledi

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, İzmir Körfezi'nde balık ölümleriyle birlikte ortaya çıkan koku sorununa yönelik yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

MEDYA EGE - İzmir Körfezi'nde yaşanan balık ölümleri ve kötü koku sorunu devam ederken Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, küresel ısınma ve iklim değişiklikleri nedeniyle su sıcaklığının ani artışı sonucu tek hücreli deniz canlılarının popülasyonundaki artış ve beraberinde görülen balık ölümlerine bağlı kokunun giderilmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Hummalı bir çalışma yürüten ekiplerden bilgi alan Başkan Önal, ilçede yaşayan vatandaşlarla da bir araya geldi.

gvmxxmfw4ae4apz.jpeg

Vatandaşların sorunlarını, talep ve önerilerini dinleyen Önal, koku sorununun en yakın zamanda çözüme kavuşturulması için canla başla çalıştıklarını belirterek, "Halkımızın refahı bizim için öncelikli. Sorunu çözüme kavuşturmak adına Büyükşehir belediyemizle birlikte çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

gvmxxqhwcaanaq3.jpeg

gvmxxorwwaazjza.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.