Başkan Önal: Kadınların ekonomiye katılımını artıracağız

Başkan Önal: Kadınların ekonomiye katılımını artıracağız

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, belediye kursiyerlerinin çalışmalarının yer aldığı serginin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Önal, “Kadınların ekonomiye katılımını artıracağız” dedi.

MEDYA EGE – Bayraklı Belediyesi bünyesindeki kursiyerlerin özenle hazırladığı çalışmalar ‘Kadın Eli Yıl Sonu Sergisi’yle ziyaretçilerine açıldı. Açılışa Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, eşi Gökçe Pişkin Önal ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın eşi Öznur Tugay’da katıldı.

1-004.jpeg

Başkan Önal, Kadınların toplumsal hayata, üretime ve ekonomiye katılımlarını artırmak için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, sergiyle ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Belediye kursiyerlerimizin yıl boyunca büyük özveriyle hazırladığı el emeği, göz nuru birbirinden değerli ürünlerin sergisini eşim Gökçe Pişkin Önal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızın değerli eşi Öznur Tugay, meclis üyelerimiz ve katılımcılarla birlikte açtık. Kadınların toplumsal hayata, üretime ve ekonomiye katılımlarını artırmak için her zaman üzerimize düşeni yapacağız. Kursiyerlerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum.”

2-003.jpeg

3-002.jpeg

4-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.