Başkan Önal: Sorunlara etkin çözümler üreteceğiz

Başkan Önal: Sorunlara etkin çözümler üreteceğiz

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Başkan Önal, “Sorunlara etkin çözümler üreteceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Muhtarlarla bir araya gelip, sorun ve talepleri dinleyen Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, muhtarların sorunların çözümünde etkin bir rol oynadığını belirtti. Daha güzel bir Bayraklı için muhtarlarla birlikte çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başkan Önal, buluşmaya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

3.jpeg

“Daha güzel bir Bayraklı için mahallerimizdeki gözümüz kulağımız muhtarlarımız ile bir araya gelerek sorunlarını, talep ve önerilerini dinledik.

Stratejik planımız doğrultusunda birlik ve dayanışma içinde sorunlara ve ihtiyaçlara hızlı, etkin çözümler üretmek için iş birliğimizi nasıl geliştirebileceğimizi konuştuk.

Tüm muhtarlarımıza katılımları için teşekkür ederim.”

2.jpeg

Önal, muhtarlarla buluşmasının ardından Çay Mahallesi'ne ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Vatandaşların sağlıklı, güvenli ve konforlu bir yaşam sürdürebilmesi için belediye ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Önal, incelemelere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Çay Mahallesi kapalı pazar yerimizde muhtarımız Sabri Yılmaz ve ekiplerimizle incelemelerde bulunduk. Söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda uzun yıllar bozuk olan yürüyen merdivenin tamiri için gerekli çalışmaları başlattık. Önümüzdeki günlerde hizmete girerek vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak yürüyen merdiven ve yapacağımız düzenlemelerle, halkımızın daha sağlıklı, güvenli ve konforlu bir ortamda alışveriş yapabilmesini sağlayacağız."

1.jpeg

2-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.