Başkan Önal: Tarihimizi gün yüzüne çıkaracağız

Başkan Önal: Tarihimizi gün yüzüne çıkaracağız

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, İstanbul’da bir dizi ziyarette bulundu. Başkan Önal, “Tarihimizi gün yüzüne çıkaracağız” dedi.

MEDYA EGE – İlçede çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, İstanbul’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Önal, Kentsel dönüşüm çalışmalarımız kapsamında afetlere dirençli bir Bayraklı için yeni iş birlikleri yapmak üzere İBB iştiraki KİPTAŞ’ın Genel Müdürü Ali Kurt’u ziyaret etti.

Önal, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak “Kentsel dönüşüm çalışmalarımız kapsamında afetlere dirençli bir Bayraklı için yeni iş birlikleri yapmak üzere İBB iştiraki KİPTAŞ’ın Genel Müdürü Ali Kurt’u ekibimizle birlikte ziyaret ettik. Deneyimleriyle çalışmalarımıza destek, bize güç verecekler” ifadelerini kullandı.

1-002.jpeg

Önal ardından, İstanbul ziyaretleri kapsamında Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ı da ziyaret etti. Ziyaretine ilişkin Önal, “İstanbul temaslarımız kapsamında Şişli Belediye Başkanımız Başkanı Resul Emrah Şahan’ı makamında ziyaret ettim. Gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim” dedi.

2-001.jpeg

Başkan Önal’ın İstanbul’da son durağı ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ve Kültür Varlıkları Daire Başkanı Oktay Özel ziyareti oldu. Önal, Bayraklı’nın tarihine sahip çıkmak için iş birliği içerisinde olduklarını belirterek, ziyaretine ilişkin şu notu düştü:

“İstanbul’da tarihi miras alanlarını restore eden, kamusal alanları halkçı perspektifle düzenleyen İBB Miras’ın kurucuları İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ve Kültür Varlıkları Daire Başkanı Oktay Özel ile bir araya geldik. Bayraklımızın tarihine sahip çıkarak İBB Miras iş birliği ile ilçemize yakında yeni rotalar oluşturacağız. Tarihimizi gün yüzüne çıkaracağız.”

3-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.