Başkan Onbaşıoğlu: Şiddetin kökünü kazımak için birlikte mücadele etmeliyiz!

Başkan Onbaşıoğlu: Şiddetin kökünü kazımak için birlikte mücadele etmeliyiz!

CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, Selçuk'ta yaşanan kadın cinayeti nedeniyle açıklama yaptı. Başkan Onbaşıoğlu, "Şiddetin kökünü kazımak için birlikte mücadele etmeliyiz!" dedi.

Efes Selçuk'ta yaşanan kadın cinayetinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, yazılı bir açıklama yaparak, cinayeti kınadı. Başkan Onbaşıoğlu, açıklamasında "Şiddetin kökünü kazımak için birlikte mücadele etmeliyiz!" dedi.

ekran-goruntusu-2024-05-14-162354.png

Onbaşıoğlu'nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"İlçemiz Efes Selçuk'ta yaşanan kadın cinayeti hepimizi derinden yaralamıştır. İçimizi yakan bu acıların artık son bulmasını istiyoruz.

Kadına yönelik şiddetin her türlüsü insan hakkı ihlalidir ve kabul edilemez. Kadına yönelik şiddetin gerekçesi, bahanesi, ama'sı yoktur. Bu şiddetin köklerini kazımak ve kadınların güvenliğini sağlamak için hep beraber mücadele etmeliyiz.

Kadınlar bu toplumun temel taşlarıdır, yarısıdır. Onların can güvenliğini sağlamak hepimizin sorumluluğudur. Bu nedenle, kadına yönelik şiddeti durdurmak için birlikte hareket etmeli ve sesimizi duyurmalıyız.

Şiddetin son bulması ve kadınların güvenli bir ortamda yaşama hakkının korunması için hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz.

Bu kapsamda dün gece ilçemizde yaşanan kadın cinayetini şiddetle kınıyor, bu cinayetlerin son bulmasını diliyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.