Başkan Pehlivan: Kentimiz için yılmadan çalışacağız

Başkan Pehlivan: Kentimiz için yılmadan çalışacağız

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Sadık Doğruer’i makamında ağırladı. İş birliği vurgusu yapan Pehlivan, “Kentimiz için yılmadan çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, geçtiğimiz günlerde İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atanan ve eski Kınık Belediye Başkanı olan Sadık Doğruer’i makamında ağırladı. İzmir’in kültür ve turizm alanındaki çıtasını yukarıya çıkaracak projeler üzerine karşılıklı istişarelerde bulunan Başkan Pehlivan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Pehlivan, Doğruer’e yeni görevinde başarılar dilerken hem Menemen hem de İzmir için iş birliği içerisinde yılmadan çalışacaklarını ifade etti.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Pehlivan, şu ifadelere yer verdi:

“Yeni İl Kültür ve Turizm Müdürümüz, önceki dönem Kınık Belediye Başkanımız Sadık Doğruer ve önceki dönem Bayındır Belediye Başkanımız Uğur Demirezen ile bir araya geldik. İzmir’in kültür ve turizm alanındaki çıtasını daha da yukarı taşıyacak projeler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik.

Birlikte çalışarak şehrimizi her alanda daha da ileriye taşıyacağımıza inancımız tam. Kıymetli dostum Sadık Doğruer’e yeni görevinde başarılar diliyor, her iki başkanımıza da ilçelerimize sundukları katkılar için yürekten teşekkür ediyorum. Kentimiz için durmadan, yılmadan birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

gabxed6waaa5ltl.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.