Başkan Saygılı'dan Bakan Uraloğlu'na '90 dakika' teşekkürü

Başkan Saygılı'dan Bakan Uraloğlu'na '90 dakika' teşekkürü

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, toplu taşımada 90 dakika boyunca ücretsiz aktarma yapılmasına olanak sağlayan teklifin kabul edilmesinin ardından yaptığı açıklamada, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na katkıları için teşekkür etti.

MEDYA EGE - İzmir'de toplu taşımada, ilk binişten sonra 90 dakika içinde ücretsiz aktarma yapılmasına olanak sağlayan teklif UKOME'de görüşülerek kabul edildi. Daha önce iki kez reddedilen teklifin kabul edilmesinin ardından, karara ilişkin açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sürece dahil olarak katkı sunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na verdiği destek ve gösterdiği duyarlılık için teşekkür etti.

Başkan Saygılı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 4 yıl önce kaldırmasına yüksek sesle itiraz ettiğimiz ’90 Dakika Ücretsiz Aktarma’ uygulaması, nihayet çözüme kavuştu. Artık İzmirli vatandaşlarımız, ulaşım haklarından daha ucuz faydalanacak. İzmirli kent içi ulaşımını sağlarken daha az ödeyecek.

Bu süreçte; Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’ın bilgileri ve katkıları dahilinde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile yaptığım görüşmelerin çözüm noktasında büyük rol oynadığını ifade etmek isterim.

Sayın Bakanımız, İzmir’in ulaşım sorunlarına duyarlılık göstererek gerekli adımları atmış ve çözüm üretmiştir. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin UKOME gündemine getirdiği ’90 Dakika’ uygulamasındaki altlık verilerdeki eksiklikler ele alınmış ve ortak bir noktaya getirilerek sorunlar çözümlenmiştir. İzmir’e gösterdiği hassasiyet ve çözüm odaklı yaklaşımlarından ötürü Sayın Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Böylece, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı döneminde 90 dakika konusunun çözümünü İzmirliye vaat eden Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’ın da sözü yerine gelmiş oldu.

AK Parti olarak, İzmir’e ve İzmirli hemşehrilerimize hizmet etmeyi en önemli görevimiz olarak görüyoruz. Şehrimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde tespit ederek çözüm odaklı yaklaşımla halkımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz. Bu anlayışla hareket ederek geçmişte olduğu gibi bundan sonra da kentimizin sorunlarını çözmek için elimizden gelen ne varsa kararlılıkla yapamaya devam edeceğiz."

whatsapp-gorsel-2024-07-10-saat-09-24-52-7b1ee520-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.