Başkan Saygılı'dan Lal Denizli'ye: Sanatçıyı çağıran sizsiniz bağıran yine siz!

Başkan Saygılı'dan Lal Denizli'ye: Sanatçıyı çağıran sizsiniz bağıran yine siz!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, geçtiğimiz günlerde Çeşme'de yaşanan 'Atatürk posteri ve bayrak' krizine ilişkin olarak yaptığı açıklamada Başkan Lal Denizli'ye yüklenerek, "Sanatçıyı çağıran sizsiniz bağıran yine siz" ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir'deki yerel yönetimler ve diğer gündemlerin paylaşıldığı 'Gündem İzmir' başlıklı basın toplantısında Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli'ye yüklendi.

Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi öncülüğünde eğitim yararına verilen konserde, Yunan sanatçı Despina Vandi'nin Türk bayrağı ve Atatürk posteri nedeniyle sahneye çıkmamasına yönelik olarak Başkan Denizli'ye tepki gösteren Saygılı, "Çeşme Belediye Başkanı, sponsor olduğu bu gece ile ilgili, yaptıkları ahmaklıktan kahramanlık çıkarmaya çalışmaktan başka bir şey yapmadı" ifadelerini kullandı.

whatsapp-gorsel-2024-07-25-saat-11-04-29-3b9db818.jpg

Başkan Saygılı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Çeşme’de, Türk öğrenciler için yapılacak bir eğitim bağışı gecesinde, bir Türk sanatçı yok mu da Yunanistan’dan getirtiyorsunuz!

TEV bu konuda hatalı!

Sanatçıyı çağıran sizsiniz, bağıran yine siz.

Hem suçlu hem güçlü hem arsız hem utanmazsınız!

Türkiye’nin ortak değeri olan Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrağımızın böyle bir konuya alet edilmesini kınıyoruz.

Bunu yaparken en başta düşüneceklerdi.

Ayrıca Kıbrıs Barış Harekatı’nın yıl dönümünden çok kısa bir süre önce Yunan şarkıcının davet edilmesi de manidar geldi bizlere!

Çeşme Belediye Başkanı, sponsor olduğu bu gece ile ilgili, yaptıkları ahmaklıktan kahramanlık çıkarmaya çalışmaktan başka bir şey yapmadı.

Hızını alamayınca Milletvekilimiz Sayın Mustafa Varank ile girdiği siyaset polemiği de acemi bir politikacını kamuoyu önündeki zavallı çırpınışlarıydı."

whatsapp-gorsel-2024-07-25-saat-11-04-29-499cd90d.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.