Başkan Saygılı'dan örnek sahiplenme!

Başkan Saygılı'dan örnek sahiplenme!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sokakta yaşayan Zeytin ve Balım'ı sahiplenerek ailesine kattı. Başkan Saygılı, "Bu güzel adımın herkese örnek olmasını diliyorum" dedi.

MEDYA EGE - Sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda yaşaması, sokaklarda tehlikeli ve olumsuz hallerde kalmaması için hazırlanan yasadan sonra sokaklarda yaşayan hayvanlar, hayvan sever bütün vatandaşların ilgi odağı haline geldi.

Sokak hayvanlarının olumsuz şartlar ve tehlikeli ortamlarda tehlike yaratacak davranışlar sergilemesi ve bununla ilgili olarak özellikle de çocukların korunması için atılan adımda belediyelerden sokak hayvanları için barınacakları ve doğal yaşayabilecekleri alanlar yaratılması istenirken, hayvan sever vatandaşlardan da sokak hayvanlarının sahiplenilmesi konusunda duyarlılık istendi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine, sokakta yaşamını sürdüren ve ismini Zeytin ile Balım koyduğu iki sokak hayvanını sahiplendi. Sosyal medya hesabından sahiplenme sonrası hayvanlarla mutluluk videosu paylaşan Başkan Saygılı, öncelikle hayvan severleri ve genelde bütün herkesi hayvanlara karşı duyarlı olmaya davet etti.

Başkan Saygılı'nın mesajı şu şekilde:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine iki can dostumuzu sahiplenerek ailemize kattık. Zeytin ve Balım hayatımıza renk kattı, bu güzel adımın herkese örnek olmasını diliyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.