Başkan Sengel: Efes Selçuk’ta ortak akılla çalışacağız

Başkan Sengel: Efes Selçuk’ta ortak akılla çalışacağız

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ziyaretçilerini makamında ağırladı. Başkan Sengel, “Efes Selçuk’ta ortak akılla çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – İş birliği içerisinde güvenli ve refah Efes Selçuk için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ziyaretçilerini makamında ağırladı.

Makedonya Göçmenleri Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Salih Bilir, İzmir Makedon Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadri Altınkalp, Turgutlu Makedonya Göçmenleri Şube Başkanı Gökhan Özduman ve önceki dönem Makedonya Göçmenleri Genel Başkanı İlhami Ünal’a ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Sengel, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İlçede çalışmaların ortak akılla yürütüldüğüne vurgu yapan Sengel, vatandaşların refahı ve konforu için her daim hizmet etmeye hazır olduklarını kaydetti.

Ziyaretlere ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sengel, şu ifadelere yer verdi:

“Makedonya Göçmenleri Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Salih Bilir, İzmir Makedon Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadri Altınkalp, Turgutlu Makedonya Göçmenleri Şube Başkanı Gökhan Özduman ve önceki dönem Makedonya Göçmenleri Genel Başkanı İlhami Ünal’a ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Balkan kültürünü yaşatmak için yaptıkları çalışmalarda kolaylıklar dileriz…

Efes Selçuk’ta ortak akılla çalışmayı sürdüreceğiz.”

gaow44exqaeaak9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.