Başkan Sengel: İlçemizi güzelleştirmek için çalışıyoruz

Başkan Sengel: İlçemizi güzelleştirmek için çalışıyoruz

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, İZSU Genel Müdür Yardımcısı Serdar Sadi ile bir araya geldi. Başkan Sengel, “İlçemizi güzelleştirmek için çalışıyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Modern ve güvenli bir Efes Selçuk için çalışmalarını aralıksız sürdüren Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, İZSU Genel Müdür Yardımcısı Serdar Sadi ile bir araya geldi.

Yapılan toplantıda Kuyumcu Mevkii’ndeki suyun Efes Selçuk’a ulaştırılması, Selçuk Arıtma Tesisi Projesi, mezarlık ve Dutlu Yol Deresi genişletme çalışması, kent genelinde yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının ayrıştırılması gibi konular ele alınırken, karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Vatandaşların sorun ve taleplerine çözmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Sengel, “İlçemizi güzelleştirmek için çalışıyoruz” dedi.

Sengel, ayrıca toplantıya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“İZSU ile yoğun bir gündemle toplandık bugün. Kuyumcu Mevkii’ndeki suyun Efes Selçuk’a ulaştırılması, Selçuk Arıtma Tesisi Projesi, mezarlık ve Dutlu Yol Deresi genişletme çalışması, kent genelinde yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının ayrıştırılması ve daha birçok gündem maddesini konuşarak çalışmalarımızı planladık. İZSU Genel Müdür Yardımcısı Serdar Sadi ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz.”

1-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.