Başkan Sengel: İZSU ile ortak çalışacağız

Başkan Sengel: İZSU ile ortak çalışacağız

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Zafer Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Sengel, mahalledeki sorunları çözmek için çalıştıklarını belirterek, “İZSU ile ortak çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – İlçedeki çalışmalarını aralıksız sürdüren Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Zafer Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Başkan Sengel, vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve talepleri dinledi. Sengel, mahallede incelemelerde de bulunurken, vatandaşların rahatlığı ve güvenliği için el birliğiyle çalıştıklarını ifade etti.

gxrjvq2wcaalodn.jpeg

Sengel, Zafer Mahallesi’nde 30 yıldır çalışma yapılmamış ve altyapıda ciddi sıkıntıların oluştuğu 3043, 3046 sokağın bulunduğu alanda ekiplerin çalışmalara başladığını belirtti.

Ziyaretine ve çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Sengel, şu notu düştü:

“Zafer Mahallesi 3043, 3046 sokağın bulunduğu alanda incelemelerde bulunduk bugün. 30 yıldır bu yola girilmemiş ve buna bağlı olarak oluşan kot farkı yağışlarla birlikte ciddi sıkıntılara yol açıyor. İZSU ile alanda ortak çalışacağız. İZSU hatlarını yenileyecek. Ardından biz kilit parke döşeyecek ve taş duvar yapacağız.”

gxrjvq3w8aatldb.jpeg

gxrjvq1w0aa5nnk.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.