Başkan Sengel: Kentimiz için İş birliğimizi güçlendiriyoruz

Başkan Sengel: Kentimiz için İş birliğimizi güçlendiriyoruz

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, İZTAŞIT Bilgilendirme toplantısına katıldı. Başkan Sengel, “Kentimiz için İş birliğimizi güçlendiriyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Efes Selçuk’ta vatandaşların rahat ve konforlu bir ulaşım sağlayabilmesi için Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, İZTAŞIT bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıya ESHOT Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Minareci, İzmir Çevre Kent Planlama Şube Müdürü Nurcan Akpulat, Oda Başkanları ve kooperatif başkanları katıldı.

İlçede toplu ulaşımın rahat ve konforlu hale getirilmesi için var güçleriyle çalıştıklarını ve düzenlemeler yaptıklarını belirten Sengel, iş birliği vurgusu yaptı.

Vatandaşların talepleri ve sorunları karşısında hızlı çözümler üretmek ve yaşanabilir bir ilçe yaratmak için çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Sengel, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay’ın talimatı ile ESHOT Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Minareci, İzmir Çevre Kent Planlama Şube Müdürü Nurcan Akpulat, Oda Başkanlarımız ve Kooperatif Başkanlarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz İZTAŞIT bilgilendirme toplantısında, fikir alışverişinde bulunarak ortak çalışmalarımızı değerlendirdik. İşbirliğimizi güçlendirerek çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

gahc1vdwqaaf-kp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.