Başkan Sengel: Ortak bir anlayışla hareket etmeliyiz

Başkan Sengel: Ortak bir anlayışla hareket etmeliyiz

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, İzmir Deprem Master Planı Çalıştayına katıldı. Başkan Sengel, deprem konusunun İzmir için önemine değinerek “Ortak bir anlayışıyla hareket etmeliyiz” dedi.

MEDYA EGE – Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen İzmir Deprem Master Planı Çalıştayına katıldı. Başkan Sengel, İzmir’in deprem gerçekliğine vurgu yaparak, “Deprem konusunda ortak bir anlayışıyla hareket etmeliyiz” dedi.

gyjv1g3w8aarmpm.jpeg

Çalıştayda deprem karşısında alınması gereken önlemler, atılması gereken adımlar ve yapılacak işler ele alınırken, Başkan Sengel, o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay’ın ev sahipliğinde İzmir #Deprem Master Planı Çalıştayına katıldık. Olası bir deprem karşısında alınması gereken önlemler, atılması gereken adımlar, yapılacak işler… Her birine konunun uzmanları, bilim insanları, kentin tüm paydaşlarını işin içerisine kattığımız bir anlayışla yaklaşılması gerektiği konusunda hemfikiriz.”

gyjv1g4waaexhkj.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.