Başkan Tugay: Güç birliğiyle çalışıyoruz

Başkan Tugay: Güç birliğiyle çalışıyoruz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay başkanlığında Bergama’da koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Tugay, sorunları yerinde tespit ettiklerini belirterek, “Güç birliğiyle çalışıyoruz” dedi.

MEDYA EGE – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Bergama’da gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına başkanlık etti. Başta Bergama olmak üzere İzmir ve ilçelerinde yaşanan sorunlar ve vatandaşların talepleriyle ilgili istişarelerde bulunulurken, Başkan Tugay birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İzmir’in gelişmesi ve ilçelerdeki sorunların hızlıca çözülmesi için projelerin ve çalışmaların sürdüğüne vurgu yapan Tugay, iş birliğinin altını çizdi.

Vatandaşa en doğru hizmeti götürmek için canla başla çalıştıklarını ifade eden Başkan Tugay, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“Bergama’da koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik.

Tüm ilçelerimizin sorunlarını yerinde tespit etmek ve birlik beraberlik içinde projelerimizi sürdürmek için güç birliğine devam edeceğiz. Ailemiz olarak gördüğümüz belediyelerimize en doğru hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmak için tüm birimlerimizle çalışmaya devam ediyoruz.”

gavegycxcaadm6o.jpg

gavegydwuaaoale.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.