Başkan Tugay İtalya’nın Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı

Başkan Tugay İtalya’nın Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İtalya’nın İzmir Konsolosluğu tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı.

İtalya’nın Cumhuriyet Bayramı, İtalyan Konsolosluğu tarafından Swissotel Büyük Efes'te düzenlenen resepsiyon ile kutlandı. İtalya’nın İzmir Konsolosu Daniele Bianchi ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile eşi Öznur Tugay da katıldı. İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban’ın da yer aldığı kutlamaya İzmir iş dünyası da ilgi gösterdi. “Yaşasın Cumhuriyet” diyen Daniele Bianchi, “Bu bayram, İtalyan kültürünü de kutlamaktır. İzmir’de de İtalyan dili ve kültürünü öğretme çabamızı hatırlatmak istiyorum” dedi. İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Giorgio Marrapodi ise kutlamalarda emeği geçenlere teşekkür etti. Gecede ayrıca İtalya Cumhuriyeti Liyakat Nişanı töreni de yapıldı.

07-06-2024-2a96bc02-7b56-4d2f-8ad0-bb5de75df23a.jpg

Kutlamalara katılanlarla sohbet eden Başkan Tugay, resepsiyon sonunda İtalyan peynir çeşidi Mozzarella’nın yapılışını izledi ve İtalyan lezzetlerinden tattı.

07-06-2024-0dafa1ff-e27d-4db1-84f6-733de5ad747e.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.