Başkan Ünal Işık eski başkanlarla buluştu

Başkan Ünal Işık eski başkanlarla buluştu

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, geçmiş dönem Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile geçmiş dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu Porta Cafe'de ağırladı.

MEDYA EGE - Çalışmalarına ara vermeden devam eden Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, geçmiş dönem Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, geçmiş dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kent Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Murtezaoğlu, Başkan Yardımcısı Ufuk Murtezaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Suat Çağlayan'ı ağırladı. Porta Cafe'de gerçekleşen buluşmada belediyecilik hakkında fikir alışverişleri yapılarak gündemdeki konular ele alındı.

gol-eo0waaaj5tj.jpg

Başkan Işık, sosyal medya hesabından buluşmaya ilişkin yaptığı açıklamaya şu notu düştü:

"Belediyeciliğin duayenleri, uyguladıkları yerel yönetim yöntemlerini örnek aldığım geçmiş dönem Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen ve geçmiş dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu ile Kent Koleji’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Murtezaoğlu, Başkan Yardımcısı Ufuk Murtezaoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Suat Çağlayan'ı ağırlamaktan onur duydum, çok mutlu oldum.

Kıymetli başkanlarım ile belediyecilik üzerine verimli bir sohbetimiz oldu. Çalışmalarımızda yol göstericimiz olacak deneyimlerini ve fikirlerini paylaştıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum."

gol-eo1xqaaqett.jpg

gol-eo2wuaari1w.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.