Başkan Ünsal işçilerle buluştu: Birlikte tertemiz bir kent yaratacağız!

Başkan Ünsal işçilerle buluştu: Birlikte tertemiz bir kent yaratacağız!

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, güne Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesinde başladı. Personellerle kahvaltı eden Ünsal, temizlik emekçilerinin kent için çok değerli olduğunu belirterek “Birlikte tertemiz bir kent yaratacağımıza inanıyoruz” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, sabahın ilk saatlerinde göreve başlayan Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Şantiyeyi gezerek işleyişi yerinde inceleyen Ünsal, işçilerle birlikte kahvaltı masasına oturdu. Aile ortamı sıcaklığında gerçekleşen buluşmada Başkan Ünsal, işçilerin verilen hizmetin kalitesinin artması noktasındaki önerilerini de dinledi.

11.jpeg

HEDEF TERTEMİZ KARŞIYAKA

Hedef Tertemiz Karşıyaka sloganıyla başlatılan kampanyada Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün önemli bir unsur olduğunu hatırlatan Ünsal, “Sizin göreviniz çok değerli. Sorumluluğunu aldığınız iş yapılmadığı zaman vatandaş ‘belediye çalışmıyor’ diye düşünüyor. Ama sizi çalışırken gördüğünde ‘belediye çalışıyor’ diyor. Dolayısıyla sizin işiniz hem çok zor hem de çok değerli. Seçim sürecinde dolaşırken temizlik konusunda çok şikâyet alıyorduk. Bu nedenle bürokratlarımızı her gün arayarak bu işi düzeltmemiz lazım diye bastırıyorum. Ama elime geçen her fırsatta söylüyorum, bu sadece bizim emeğimizle olmaz. Halkımızın da kurallara uyması gerek. Çünkü bazı vatandaşlarımız çöpünü konteynere atmıyor, yanına bırakıyor, sonrası facia oluyor. Kampanya kapsamında hem bilgilendirme yapacağız hem de yaptırımlar uygulayacağız” diye konuştu.

3.jpeg

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Zor bir zamanda, zor bir görev aldığının bilincinde olduğunu belirten Başkan Ünsal, “Kemerleri sıktık, gelirimizi artıracak çalışmalar yapıyoruz. Alın terinizin karşılığını almanız bizim için çok önemli. Güveniniz, sabrınız, emeğiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Hep birlikte tertemiz kent hedefimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı. Kahvaltının ardından Başkan Yıldız Ünsal, göreve çıkan personeli el sallayarak uğurladı.

6.jpeg

10.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.