Başkan Yetişkin: Ortaklaşa çalışmayı sürdüreceğiz

Başkan Yetişkin: Ortaklaşa çalışmayı sürdüreceğiz

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, İzmir Alman Başkonsolosu Ralf Schröer ve İzmir Yunan Başkonsolosu Alexandros Kostas ile bir araya geldi. Başkan Yetişkin, “Ortaklaşa çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Seferihisar’ın gelişmesi için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, İzmir Alman Başkonsolosu Ralf Schröer ve İzmir Yunan Başkonsolosu Alexandros Kostas ile Alman Birliği Günü’nde bir araya geldi.

Karşılıklı istişarelerde bulunan Yetişkin, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarına vurgu yaparak, ilişkileri güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

gy-shvxkaaptqr.jpeg

Hem Seferihisar’ın hem de ülkenin gelişimine önem verdiklerinin altını çizen Başkan Yetişkin, o anlara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“İzmir Alman Başkonsolosu Ralf Schröer ve İzmir Yunan Başkonsolosu Alexandros Kostas ile Alman Birliği Günü’nde bir araya geldik. Ülkelerimizin mevcut ilişkilerini güçlendirmek için ortaklaşa çalışmaya devam edeceğiz.”

gy-shvxiaaclhi.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.