Başkan Yetişkin: Tertemiz bir Seferihisar için çalışıyoruz!

Başkan Yetişkin: Tertemiz bir Seferihisar için çalışıyoruz!

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte turizm cenneti Seferihisar'da temizlik çalışmaları hızlandı. Ürkmez'de gerçekleşen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan İsmail Yetişkin, "Tertemiz bir Seferihisar için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

MEDYA EGE - Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, turizm sezonu öncesi temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özellikle sahil bölgelerinde çalışmalarına ağırlık veren temizlik ekipleri tarafından sahil temizliğinin yanı sıra ilçe genelinde aydınlatma lambalarının tadilat ve bakımları yapılıyor. Plajlarda yer kaplayan karavan, tekneler ve sahipsiz şemsiyelerin toplanması, bank ve çöp kovalarının yenilenmesi gibi gerekli tüm çalışmalar da belediye ekipleri tarafından titizlikle gerçekleştiriliyor.

gowplatxmaado3t.jpg

Ürkmez'de devam eden temizlik çalışmalarını yerinde inceleyerek ilçe sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen ve gerekli talimatları veren Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, sosyal medya hesabından çalışmalara ilişkin bir paylaşımda bulundu. Tertemiz bir Seferihisar için çalıştıklarını vurgulayan Yetişkin, açıklamasına şu notu düştü:

"İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde ilçemiz genelinde temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. İZBB ve Seferihisar Belediyesi ekiplerimizin Ürkmez’deki temizlik çalışmalarını yerinde denetledik ve Ürkmezli hemşehrilerimizin talep ve önerilerini aldık."

gowplasweaauv2h.jpg

gowplamxwaarszl.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum