Başkan Yetişkin'den genç sporculara: Her zaman yanınızdayız!

Başkan Yetişkin'den genç sporculara: Her zaman yanınızdayız!

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Sakinşehir Seferihisar Spor Kulübü'nün genç sporcuları ve antrenörleri ile bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmada Başkan Yetişkin, genç sporcuların her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

MEDYA EGE - Spor ve sporcu dostu belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına yön veren Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Sakinşehir Seferihisar Spor Kulübü'nün antrenörleri ve takımın genç oyuncuları ile akşam yemeğinde buluştu.

gzt0b2cwoaibtiz.jpeg

Futbolcularla sohbet ederek takımın çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Yetişkin, genç sporcuların istek ve önerilerini dinledi. Takıma sağladığı katkı ve desteklerden dolayı futbolcular ve antrenörler, Başkan Yetişkin'e teşekkür etti. Öte yandan Yetişkin, kulübün hafta sonu Gümüldür'e karşı oynayacağı maç için takıma başarı dileklerinde bulundu.

"Seferihisar sporla güçlü" notuyla sosyal medya hesabı üzerinden ziyaretine ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Yetişkin, sporun ve sporcuların yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

gzt0b0jweaatn5i.jpeg

gzt0b0dwsaagpya.jpeg

gzt0b0dwqaevrkr.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.