Özel çocuklardan Başkan Yiğit’e anlamlı sürpriz!

Özel çocuklardan Başkan Yiğit’e anlamlı sürpriz!

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, Engelsiz Kafe’de özel gereksinimli bireylerle bir araya geldi. Buluşmada Başkan Yiğit, Gizem’in doğum günü kutlamasına eşlik etti.

MEDYA EGE – İlçede çalışmaları sürdüren ve vatandaşlarla bir araya gelen Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, bu kez de Engelsiz Kafe’de özel gereksinimli bireylerle bir araya geldi.

1-001.jpeg

Başkan Yiğit, özel gereksinimli bireylerle sohbet edip, sorun ve talepleri dinledi.

Buluşmada ayrıca Gizem’in doğum günü kutlanırken, keyifli anlar yaşandı. Ayrıca Başkan Yiğit’in de doğum gününün 8 Eylül'de olduğunu öğrenen aileler, doğum günü pastasına Yiğit'inde ismini yazarak sürpriz yaptı.

Yapılan sürpriz karşısında heyecanlandığını ve duygulandığını belirten Başkan Yiğit, o anlara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu notu düştü:

“Belediyemize bağlı Engelsiz Kafe'de özel gereksinimli kardeşlerimizle bir araya gelerek kafemizin müdavimlerinden Sevgili Gizem'in doğum gününü kutladık. Özel gereksinimli kardeşlerimizin aileleri benim de 8 Eylül'deki doğum günüm yaklaştığı için benim ismimi de pastaya dahil ederek güzel bir sürpriz yaptılar. Adeta çifte kutlama oldu. İyi ki doğdun Gizem, iyi ki varsınız arkadaşlar!”

2-002.jpeg

3-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.