Başkan Yıldız: Capcanlı bir yaşam alanı inşa edeceğiz

Başkan Yıldız: Capcanlı bir yaşam alanı inşa edeceğiz

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Sasalı Gazi Çiçek Caddesi'ndeki çalışmalarda sona gelindiğini belirterek “Capcanlı bir yaşam alanı inşa edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – İlçedeki çalışmaları hız kesmeden sürdüren Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Sasalı Gazi Çiçek Caddesi'ni yer altından yeryüzüne çıkaracak projede sona gelindiğini belirtti. Hayatı kolaylaştıracak bir proje yaptıklarına vurgu yapan Başkan Yıldız, çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanacağının mesajını verdi.

Başkan Yıldız, ilçede vatandaşların rahatı ve güvenliği için tüm birimlerle koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyleyerek, temel önceliklerinin Çiğli’nin gelişmesi olduğunu ifade etti.

Her daim vatandaşların yanında olduklarını da söyleyen Başkan Yıldız, çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“Düşledik, hesapladık, başlıyoruz.

Yapar mıyız, yaparız!

Sasalı Gazi Çiçek Caddesi'ni yer altından yeryüzüne çıkaracak projemiz hazır. Ömrünü çoktan tamamlamış, kullanılmayan kanaletleri kapatacak ve yerine herkesi mutlu edecek, hayatını kolaylaştıracak; capcanlı bir yaşam alanı inşa edeceğiz.

DSİ'nin kararı elimizde, Büyükşehir Belediyemiz yanımızda. Bize de bu işi, halkımızın destek ve sabrıyla bitirmek düşer...”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.