Başkan Yıldız: Çiğli için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz

Başkan Yıldız: Çiğli için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Çiğli İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Başkan Yıldız, “Çiğli için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, güne Çiğli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Birlik ve Dayanışma Kahvaltısında partililerle bir araya geldi. Çiğli için var gücüyle, hiç durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çiğli, o anlara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“İlçe Başkanlığımızın düzenlediği Birlik ve Dayanışma Kahvaltısında bizlerle birlikte olan tüm hemşerilerimize teşekkür ederim. Daha güçlü ve daha güzel bir Çiğli için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

1.jpeg

2-001.jpeg

Başkan Yıldız, kahvaltı etkinliğinin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’inde yer aldığı Bornova Kiraz Festivali’ne katıldı. Yıldız, etkinliğe ilişkin paylaşımda bulunurken, şu notu düştü:

“Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Cemil Tugay, milletvekillerimiz, İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu ve ilçe belediye başkanlarımızla Sasalı'da düzenlenen Bayraklı Kulalılar Derneği’nin 12'nci Geleneksel Keşkek Günü'ne katıldık.

Bizleri bu güzel etkinlikte bir araya getiren dernek yönetimi başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

3.jpeg

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.