Başkan Yıldız: Çiğli’de eşitlik için çalışıyoruz

Başkan Yıldız: Çiğli’de eşitlik için çalışıyoruz

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Yerel Eşitlik Eylem Planı Çalıştayı’na katıldı. Başkan Yıldız, “Çiğli’de eşitlik için çalışıyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Modern, güvenli ve huzurlu bir ilçe için çalışmaya devam eden Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Yerel Eşitlik Eylem Planı Çalıştayı’na katıldı. Çalıştay’da kadınların hayatın her noktasında eşit haklara sahip olabilmesinin yollarını masaya yatırıldı.

Çiğli’de kadınların eşit hak ve söz sahibi olabilmeleri için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Yıldız, karşılıklı istişarelerde bulundu.

1-002.jpeg

Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Yıldız, şu ifadelere yer verdi:

“Çiğli’de gündem; ‘Eşitlik’

Düzenlediğimiz Yerel Eşitlik Eylem Planı Çalıştayı’nda kadınlarımızın hayatın her noktasında eşit haklara sahip olabilmesinin yollarını masaya yatırdık. Çiğli’de yaşayan kadınlarımızın iş, eğitim ve sağlık alanında; siyasi ve sosyal karar süreçleri ile temsil mekanizmalarında eşit hak ve söz sahibi olmaları için buradayız, çalışıyoruz.

Kadınları güçlü olmayan toplumların ve ulusların ilerleme şansının olmadığını hatırlatıyor; çalıştayımıza katkı koyan, destek veren tüm kurum ve kuruluşlarımıza; değerli temsilcilerine teşekkür ediyorum.”

2-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.