Başkan Yıldız: Çiğli’miz için hep birlikte çalışıyoruz

Başkan Yıldız: Çiğli’miz için hep birlikte çalışıyoruz

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Kaklıç Mahallesi’ndeki çalışmaları yakından takip etti. Başkan Yıldız, “Çiğli’miz için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Ulaşımda rahat ve konforlu bir Çiğli için durmadan çalışan Çiğli Belediye Başkanı onur Emrah Yıldız, Kaklıç Mahallesi’ndeki yol çalışmalarını yakından takip etti. Başkan Yıldız, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle ortak bir şekilde çalıştıklarını belirterek, vatandaşlarla sohbet etti.

Her daim vatandaşların sorunlarına çare bulacaklarını vurgulayan Yıldız, mahalledeki üst yapı çalışmalarının bitmek üzere olduğunu söyledi.

Mahallelerin en temel sorunları çözmek için iş birliği çerçevesinde çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Yıldız, incelemelere ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu notu düştü:

“Onlar yollarına kavuştuğunda, keyfini birlikte çıkarmaya söz vermiştik.

Kaklıç Mahallemizde, Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle yürüttüğümüz üst yapı çalışmalarında finale gelinirken; mahalle sakinlerimizin yol sevincini paylaştık. Bize güvendikleri, davetleri ve içten karşılamaları için teşekkürler.

26 mahallemizin en temel sorunlarına, yaşayanlarının da görüş ve önerileriyle dokunmaya, çözüm üretmeye devam edeceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.