Başkan Yıldız: Çiğlimize kaliteli yaşam alanları kazandıracağız

Başkan Yıldız: Çiğlimize kaliteli yaşam alanları kazandıracağız

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Kasaplar Meydanı ve Ataşehir Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Yıldız, Büyükşehir’in de katkılarıyla, “Çiğlimize kaliteli yaşam alanları kazandıracağız” dedi.

MEDYA EGE – Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcımız Çağatay Güç ile birlikte Kasaplar Meydanı ve Ataşehir Mahallesi’nde yapılacak olan Yaşam Koridoru alanında incelemelerde bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Çiğli’de yaşayan tüm vatandaşlar için kaliteli yaşam alanları oluşturacaklarını belirten Başkan Yıldız, incelemelere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcımız Çağatay Güç ile birlikte Kasaplar Meydanımızda ve Ataşehir Mahallesi’nde projelendireceğimiz Yaşam Koridoru alanında incelemelerde bulunduk.

Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla Çiğlimize her yaştan vatandaşımızın huzurla ve güvenle sosyalleşebileceği kaliteli yaşam alanları kazandıracağız.”

1-001.jpeg

2-001.jpeg

3-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum