Başkan Yıldız: Çiğlimizin gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz

Başkan Yıldız: Çiğlimizin gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, ziyaretçilerini makamında ağırladı. Başkan Yıldız, “Çiğlimizin gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Çiğli’nin gelişimi için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yıldız, Erzurum Dörtler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sadrettin Arda ve yönetimini, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek ve Menemen CHP İlçe Başkanı Hüseyin Özbey’i, İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap ve yönetimini, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç ve yönetimini, Önceki dönem Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Dursun Ali Kazar’ı ve Sasalı Mahalle Muhtarı Samet Bereket’in yeğenleri Semih ve Fikret Bereket’i makamında ağırladı.

1-004.jpeg

Ziyaretlere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Yıldız, Çiğli’nin gelişimi için karşılıklı istişarelerde bulunduğunu belirterek, “Nazik ziyaretleri için tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Çiğlimizin gelişimi ve değişimi adına özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” notunu düştü.

2-004.jpeg

3-004.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.