Başkan Yıldız: Çocuklarımızı astronomi konusunda güçlendireceğiz

Başkan Yıldız: Çocuklarımızı astronomi konusunda güçlendireceğiz

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Astronomi, Havacılık ve Uzay Kampüsü’nü ziyaret etti. Çocuklarda bir araya gelen Yıldız, “Çocuklarımızı havacılık ve astronomi konusunda güçlendireceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Çiğli Belediyesi tarafından genç nesillerin astronomi ve uzay bilimiyle bağını kuvvetlendirmek amacıyla projelendirilen Çiğli’nin ilk havacılık müzesi Astronomi, Havacılık ve Uzay Kampüsü misafirlerini ağırlamayı devam ediyor.

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız Astronomi, Havacılık ve Uzay Kampüsümüzü ziyaret ederek öğrenci gruplarıyla beraber uzay yolculuğu gerçekleştirdi.

O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Yıldız, “Astronomi, Havacılık ve Uzay Kampüsümüzü ziyaret ederek öğrenci gruplarıyla beraber bilgilendirici ve keyifli bir uzay turu gerçekleştirdik. Kampüsümüzde sunduğumuz teorik ve pratik metotlarla çocuklarımızın Havacılık ve Astronomi bilimine olan ilgisini güçlendirmeye devam edeceğiz” notunu düştü.

k.jpg

İlçenin ilk havacılık müzesi özelliği taşıyan ve geçtiğimiz yıllarda açılan Astronomi Havacılık ve Uzay Kampüsü, özellikle gençlerin bilimsel merakını ve ilgisini artırmayı hedefliyor.

2-004.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.