Başkan Yıldız: Hizmet üretmeye devam edeceğiz

Başkan Yıldız: Hizmet üretmeye devam edeceğiz

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, ziyaretçilerini makamında ağırladı. İş birliği vurgusu yapan Başkan Yıldız, “Hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Başkan Yıldız, Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Haktan Karadeniz ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Karşılıklı istişarelerde bulunan Yıldız, iş birliğinin öneminde değinerek ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Haktan Karadeniz ve yönetim kurulu üyelerini belediyemizde misafir ettik. Değerli misafirlerimize nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. İlçemizin bugününü ve geleceğini şekillendirirken meslek odalarıyla iş birliği içerisinde olmaya özen göstereceğiz.”

1-003.jpeg

İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ve beraberindeki İZSU bürokratlarını da makamında ağırlayan Başkan Yıldız, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve kurumlarıyla uyum içerisinde hizmet üretmeye devam edeceklerini belirtti. Yıldız, o anları paylaşarak, “ZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ve beraberindeki İZSU bürokratlarını belediyemizde misafir ettik. Değerli misafirlerimize nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. Çiğlimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına Büyükşehir Belediyemizin tüm kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalışıp, hizmet üretmeye devam edeceğiz” notunu düştü.

3-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.