Başkan Yıldız: İlçemizde ulaşımı güvenilir hale getireceğiz

Başkan Yıldız: İlçemizde ulaşımı güvenilir hale getireceğiz

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Harmandalı Ana Cadde’de gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu. Başkan Yıldız, “İlçemizde ulaşımı güvenilir hale getireceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Çiğli’de modern ve güvenli bir ulaşım için çalışmalarını sürdüren Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Harmandalı Bölgesi Ana Caddesi’nde başlayan üst yapı yenileme çalışmalarını yakından takip etti.

1.jpeg

Vatandaşların talepleri doğrultusunda ilçedeki ulaşımın güvenli, konforlu ve modern bir hale getirmek için Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin aralıksız olarak çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Yıldız, incelemelere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Büyükşehir Belediyemiz ile yapılan görüşmeler neticesinde Harmandalı Bölgesi Ana Caddede başlayan üst yapı yenileme çalışmaları kapsamında, ekipler ilk etapta eskiyen asfaltın söküm çalışmalarına başladı.

Asfalt söküm çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlanacak asfalt serimi ile hemşehrilerimiz modern ve güvenilir ulaşım imkanına kavuşacak.”

2-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.