Başkan Yıldız: Sasalı istedi biz yaptık!

Başkan Yıldız: Sasalı istedi biz yaptık!

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Sasalı’daki yenileme ve asfalt çalışmalarını hızla tamamlandığını belirterek, “Sasalı istedi biz yaptık!” dedi.

MEDYA EGE – İlçede vatandaşların talepleri doğrultusunda hız kesmeden çalışmaya devam eden Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Sasalı Mahallesi 29.Sokak’taki vatandaşların talepleri çerçevesinde yol yenileme ve asfalt çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. Başkan Yıldız, Çiğli halkı için çalışmaya var güçleriyle devam edeceklerini belirterek, “Sasalı istedi biz yaptık!” dedi.

Çevre halkı çalışmalarından dolayı Başkan Yıldız ve belediye ekiplerine teşekkür ederken, Yıldız çalışmalara ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

“Sasalı istedi, biz yaptık. Halkın gülen yüzüne, çalışanların emeğine sağlık.

29 Sokak’ta yaşayan vatandaşlarımızın yıllardır süregelen yol sorununa Büyükşehir Belediyemiz ve İZBETON’un destekleriyle çare olduk. Yenileme ve asfalt çalışmalarını hızla tamamlarken; halkımızla doğrudan iletişimin en verimli işlerinden birini daha hayata geçirmiş olduk.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.