Başkan Yorgancılar: Cumhuriyetimize bağlılığımızı çok daha güçlü hissediyoruz

Başkan Yorgancılar: Cumhuriyetimize bağlılığımızı çok daha güçlü hissediyoruz

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, 15 Temmuz nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yorgancılar, "Cumhuriyetimize bağlılığımızı çok daha güçlü hissediyoruz" dedi.

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yorgancılar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz 2016’da milli egemenliğe dayalı demokratik Cumhuriyetimizin kökünü dinamitlemek isteyenlerin hain girişimi, yine milletin egemenliği ve iradesi ile boşa çıkarıldı. Milletimiz ve gençliğimiz, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kendisine tevdi ettiği Türk istiklal ve Cumhuriyetini korumak görevini yerine getirdi.

İçinde bulunduğumuz jeopolitik konum, iç ve dış tehditler, bir an bile yılgınlığa, tedbirsizliğe ve boş vermişliğe meydan vermememiz gerektiğini bizlere 251 vatan evladının şehadete ulaşması ile acı bir şekilde göstermiştir.

Bu hain girişimin her yıl dönümünde demokrasimize ve Cumhuriyetimize bağlılığımızı, çok daha yoğun ve güçlü hissetmeye devam ediyoruz. Hain darbe girişiminin sekizinci yılında, devletimizi ve milletimizi korumak adına canlarını siper eden kahraman şehitlerimizi minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum."

dsc-2168.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.