Başkan Zorlu: Cumhuriyetimizi sonsuza kadar koruyacağız!

Başkan Zorlu: Cumhuriyetimizi sonsuza kadar koruyacağız!

ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu, TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada; "Cumhuriyetimizi sonsuza kadar koruyacağız" dedi.

Ege Sanayicileri ve İş insanları Derneği (ESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik düzenlenen terör saldırısına ilişkin kınama mesajı yayınladı. Zorlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"TUSAŞ’a yapılan hain terör saldırısını en sert şekilde kınıyor ve lanetliyoruz. Bu terör eylemi, yalnızca ülkemizin stratejik kurumlarına değil, aynı zamanda ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, demokrasimize ve toplumsal barışımıza yönelik bir saldırıdır. Türkiye’nin huzurunu ve birliğini hedef alan her türlü girişim karşısında, 85 milyon olarak, yılmadan ve kararlılıkla duracağız.

Cumhuriyetimiz, halkın iradesini ve özgürlüğünü merkeze alan, barışa ve adalete dayalı sağlam temeller üzerine kurulmuştur. Bu değerlere yönelen her saldırı, milletimizin azmini zayıflatmak bir yana, bizi daha da kenetlemektedir. Geçmişte olduğu gibi bugün de terör, ülkemizi karanlığa sürükleme çabasında başarısız olacaktır. Bizler, demokrasimizi, özgürlüğümüzü ve birlik ruhumuzu her türlü tehdide karşı koruma kararlılığındayız.

Bu düşüncelerle, terörün asla amacına ulaşamayacağını bir kez daha vurguluyor; saldırıda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Acılı ailelerimizin ve milletimizin başı sağ olsun."

sibel-zorlu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.