Başkanın çöplüğünden Başkanın afişleri çıktı!

Başkanın çöplüğünden Başkanın afişleri çıktı!

Bergama’da giderek artan çevre kirliliği tepkiler neden olurken, çöp yığınlarının oluştuğu bir alanda Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik’in afişlerinin de olması şaşkınlık yarattı.

MEDYA EGE – İzmir’in Bergama ilçesindeki çevre kirliliği her geçen gün giderek büyüyor. İlçede atıl bir alandaki çöp dağları vatandaşların tepkilerine neden olmuş, Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik’e seslenerek, “Doktor Başkan bu rezilliğe ne zaman son vereceksin” diyerek çağrıda bulunmuştu.

Bölgede ayrıca Başkan Çelik’in Yerel Seçimler dönemine ait afişlerinin de olması dikkat çekti. İlçede çevre felaketinin yaşandığını belirten vatandaşlar, “İlçemizde bugüne kadar hiç böyle bir şeye şahit olmamıştık. Bergama’nın birçok yerinde çöp manzaralarıyla karşılıyoruz. Ayrıca bu çöplerde Başkana ait afişlerinde olması bize şaşkınlığa uğrattı” dedi.

Temizlik çalışmalarının yetersiz kaldığını ve acil bir önlem alınması gerektiğini kaydeden vatandaşlar, “Artık Doktor Başkana seslenmekten yorulduk. Lütfen Bergama’yı kaderine terk etmesinler. İlçemiz bu görüntüleri hak etmiyor” dedi.

MEDYA EGE’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Öte yandan çevre kirliliğini görüntülemek için bölgeye giden Medya Ege ekibimiz, söz konusu Başkan Çelik’e ve Bergama Kermesine ait olan afişleri topladı.

whatsapp-gorsel-2024-10-13-saat-13-55-42-a4c547d4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.