Bayraklı'da 'maaş' krizi: Memurlar iş bıraktı!

Bayraklı'da 'maaş' krizi: Memurlar iş bıraktı!

Bayraklı Belediyesi’nde görevli memurlar, maaşlarının iyileştirilmesi talebine karşılık alamaması sebebiyle iş bırakma eylemi yaptı. Belediye binası önünde toplanan memurlar slogan attı, düdük ve ıslık çalarak tepkilerini dile getirdi.

Bayraklı Belediyesi’nde çalışan memurlar, maaş iyileştirmesi talepleriyle tekrar tam gün iş bırakma eylemi başlattı. Bu sabah mesainin başlamasıyla birlikte işe gelen memurlar, sloganlar eşliğinde eylem yaparak düdük ve ıslık çalarak tepkilerini dile getirdi.

Tüm Yerel Sen tarafından yapılan açıklamada ise, “Bu laflara karnımız tok, bu lafları çok duyduk. Bize her zaman denilen şey şu; param yok. Bayraklı'daki yangın bölgesinde, Doğançay Mahallesi’nde 13 tane, Onur Mahallesi’nde 17 tane evimiz yandı. Burada emekler yanarken neredesin İrfan Başkan? Gece gündüz demeden halkına hizmet eden memurlar, kendi ceplerinden tuttular yardım paketleri dağıttılar. Bunu da görmüyor musun Sayın İrfan Önal? Bizlere param yok diyorsun. Bu zamana kadar verilen sosyal dengeler nerede? Burada tek adamlık mı yapıyorsun? Tek adamlar hiçbir zaman bir yere gelemezler. Emekliye para yok, yangına para yok ama spor kulüplerine para bulmayı biliyorsun. Biz de bunu soralım sana” ifadelerine yer verildi.

66ceef56d8725.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.