Bayraklılı kursiyerlerin sergisi yoğun ilgi gördü

Bayraklılı kursiyerlerin sergisi yoğun ilgi gördü

Süvari Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi'nde görücüye çıkan 63 kursiyerin 132 eseri, ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, emeği geçen tüm kursiyerleri ve eğitmenlerini kutladı.

Bayraklı Belediyesinin Basamak kursları kapsamında 75. Yıl ve Hasan Tahsin Kültür Merkezi'nde resim eğitimi alan kursiyerler, yıl boyunca yaptıkları eserleri Süvari Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi'nde sergiledi. 63 kursiyerin 132 eserinin sanatseverlerle buluştuğu etkinliğin açılışını Bayraklı Belediye Başkan Vekili Yeliz Çulha, Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal'ın eşi Gökçe Pişkin Önal, resim eğitmenleri ve kursiyerler birlikte yaptı. Haftanın iki günü eğitim alan kursiyerler, yağlı boya resimleriyle profesyonel ressamları aratmadı. Etkinlikte İbrahim Ege Demir’in sunduğu piyano resitali de beğeni topladı.

bayraklili-kursiyerler-profesyonelleri-aratmadi-5.jpeg

KADINLARIN ELİNİN DEĞDİĞİ HER YER GÜZEL

Başkan Vekili Yeliz Çulha, "Kadınların elinin değdiği her yer güzelleşiyor. Burada Bayraklılı kadınlarımızın böyle güzel işleri başardığını görmek son derece mutluluk verici. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

bayraklili-kursiyerler-profesyonelleri-aratmadi-7.jpeg

KADINLARIN BAŞARAMAYACAĞI HİÇBİR ŞEY YOK

Gökçe Pişkin Önal ise, "Kadınlarımıza birçok alanda kurs imkânı tanımanın ne kadar önemli olduğunu burada çıkan eserlerle bir kez daha gördük. Kadınların başaramayacağı hiçbir şey yoktur, yeter ki ilgi alanlarına göre eğitim desteği verilsin. Bu çalışmaların ortaya çıkmasında büyük çaba sarf eden eğitmenlerimizi ve kursiyerlerimizi kutluyor, başarılar diliyorum" dedi. Konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesi kesildi ve kursiyerlerin stantları gezildi.

bayraklili-kursiyerler-profesyonelleri-aratmadi-6.jpeg

bayraklili-kursiyerler-profesyonelleri-aratmadi-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.