
Bergama Vapuru'nda seminerler devam ediyor
“Eğitimde Farklı Perspektifler” atölye çalışmaları, Bergama Vapuru'nda devam ediyor. Bu kapsamda “Kentler, Kültürler, Renkler” seminerinde kültürel çeşitlilik ve eğitimdeki uygulamalar ele alındı.
MEDYA EGE - İZDENİZ, Kültürship Eğitim, Organizasyon ve Oyunda Kal Derneği iş birliğiyle düzenlenen “Eğitimde Farklı Perspektifler” atölye çalışmaları, Bergama Vapuru'nda katılımcılarla buluşmaya devam ediyor. Etkinlik serisinin dikkat çeken duraklarından biri olan “Kentler, Kültürler, Renkler” başlıklı seminerde, farklı kültürlerin bir arada öğrenme pratikleri, eğitimde çeşitlilik ve bu yaklaşımların okullardaki uygulanabilirliği ele alındı.
Seminerin konuşmacısı Mehmet Ateş, katılımcılarla birlikte kültürel çoğulculuğun eğitimdeki yeri üzerine kapsamlı bir paylaşım gerçekleştirdi. Etkinlikte, kültürlerarası diyalogun önemine ve kapsayıcı öğrenme ortamlarının nasıl geliştirilebileceğine dair örnekler sunuldu.
İZDENİZ'in denizde öğrenme deneyimi sunan vapur buluşmaları, şehrin kültürel hayatına yeni bir soluk getirirken, eğitime farklı açılardan yaklaşan atölye serileriyle de dikkat çekiyor.