Bilal Saygılı Camii’nin etrafında utandıran görüntüler!

Bilal Saygılı Camii’nin etrafında utandıran görüntüler!

İzmir'in Bornova ilçesinde yer alan Bilal Saygılı Camii’nin karşısında bulunan alandaki çevre kirliliği tepkilere neden oldu. Vatandaşlar bölgenin temizlenmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

MEDYA EGE - Ege Üniversitesi yerleşkesi içerisinde bulunan açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın katılımıyla gerçekleştirilen Bilal Saygılı Camii'nin karşısında bulunan alandaki çöp ve moloz atıkları tepkilere neden oldu.

.jpg

Camiye ibadet etmeye gelen cemaat görüntülere tepki göstererek, “Bir ibadethanenin hemen yakınında böyle bir görüntü olması çök üzücü. Görünce biz utandık” dedi.

Bölgenin bir an önce temizlenmesini isteyen vatandaşlar, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki ve Bornova Belediyesi ekiplerine çağrıda bulunarak, “Başkan Eşki, seçim döneminde temiz Bornova diyordu. Ancak maalesef bu vaadini yerine getiremiyor. Bilal Saygılı Camii’nin etrafı ne yazık ki çöplerle ve molozlarla dolu” ifadelerini kullandı.

Bölgede bulunan KYK yurdunda kalan öğrenciler ise kirliliğe tepki göstererek, “Ege Üniversitesi içerisinde bulunan KYK yurdumuz Bilal Saygılı Camii’ne çok yakın. Yurda giderken bu yolu kullanıyoruz. Ama ne yazık ki gördüğümüz manzara içler acısı. Özellikle sıcak havalarda buradaki çöpler kokuyor. Koku nedeniyle burnumuzu kapatarak geçiyoruz bu yolu kullanıyoruz. Bölgenin temizlenmesini istiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.