Bornova Belediyesi kışa hazırlanıyor

Bornova Belediyesi kışa hazırlanıyor

İlçeyi kış mevsimine hazırlayan Bornova Belediyesi, sel ve taşkınları önlemek amacıyla ilçenin altyapısının önemli bir parçası olan mazgal temizliğini titizlikle sürdürmeye devam ediyor.

MEDYA EGE - Bornova Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde gerçekleştirilen mazgal temizliği devam ediyor. İlçenin çeşitli noktalarında, İZSU ile koordineli şekilde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarıyla, muhtemel su baskınlarının hem önüne geçiliyor hem de altyapı sisteminin verimliliği artırılıyor. Bornova Belediyesi İletişim Merkezi'ne 1 yıl önce gelen şikayet ve taleplerin değerlendirilmesiyle oluşturulan çalışma takvimi doğrultusunda ekipler, sel ve baskınlara karşı oluşabilecek sorunlara önceden müdahale ediyor.

ark-7455.jpg

"BORNOVA'YI KIŞA HAZIRLIYORUZ"

Sosyal medya hesabı üzerinden çalışmalara ilişkin bir paylaşım yaparak, Bornova'yı kışa hazırladıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Ömer Eşki, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sonbaharın gelişiyle birlikte yağmur mevsiminin başlaması ve akabinde sel oluşma riskine karşı önlemlerimizi almaya başladık. İZSU ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Mazgallarımızın temizliğini ve bakımını gerçekleştirerek, Bornova’yı kışa hazırlıyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.