Bornova Belediyesi yeni doğanlara desteğini sürdürüyor

Bornova Belediyesi yeni doğanlara desteğini sürdürüyor

Bornova Belediyesi, yeni doğanlar için ‘Hoş geldin bebek’ destek paketiyle ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, yeni doğanlar için Bornova Belediyesi olarak ailelere desteklerini sürdürdüklerini belirtti. Uzmanlarla yapılan ziyaretler kapsamında bebeklerin boy-kilo ölçümlerinin yapıldığını, ihtiyacı olan annelere emzirme eğitimi verdiklerini belirten Başkan Eşki, Bornova’yı bebek ve çocuklar için güvenli bir kent haline getireceklerini vurguladı.

Eşki, Bornova Belediyesi olarak her türlü ihtiyaç sahibinin yanlarında olacaklarını belirterek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Dünya’ya yeni gelen miniklerimizi özel olarak hazırladığımız paketlerle karşılıyor, ailelerimizin heyecanına ortak oluyoruz. Uzmanlarımız ile yaptığımız ziyaretler sırasında bebeklerin muayenesini, boy ve kilo ölçümlerini yapıyor, ihtiyacı olan annelere emzirme eğitimi veriyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza güvenle büyüyecekleri bir Bornova bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz.”

BORNOVA’YA HOŞ GELDİN BEBEK!

Bornova Belediyesi’nin ilçede ikamet eden ailelerin yeni doğan bebekleri için özel olarak hazırladığı hediye paketinde; biberon, emzik, bebek şampuanı, bebek yağı, bebek bezi, alt değiştirme örtüsü ve ıslak mendil gibi ihtiyaç duyulan pek çok malzeme bulunuyor.

Bornova Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden bir ebe hemşire ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nden psikolog gözetiminde gerçekleşen dağıtım sırasında bebeğin muayenesi, boy ve kilo kilo ölçümleri yapılıyor. İhtiyacı olan annelere emzirme eğitimi veriliyor. Ziyaretler, İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden alınan bilgiler doğrultusunda ve destek paketi almak isteyen ailelerin Bornova Belediyesi web sitesi üzerinden form doldurarak başvuruda bulunmasıyla gerçekleşiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.