Bornova Belediyesi'nden depreme farkındalık paneli!

Bornova Belediyesi'nden depreme farkındalık paneli!

Bornova Belediyesi, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ikinci yıl dönümünde "6 Şubat Depremi Anma ve Farkındalık Etkinliği Deprem Gerçeği Paneli" düzenleyecek.

MEDYA EGE - Bornova Belediyesi, vatandaşlarını deprem konusunda bilinçlendirmek için 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ikinci yıl dönümünde "6 Şubat Depremi Anma ve Farkındalık Etkinliği Deprem Gerçeği Paneli" düzenleyecek.

Panelde Sivil Savunma Uzmanı Atıl Hepçorman, Dokuz Eylül Üniversitesi Jeofizik Mühendis Bölümü öğretim üyesi Dr. Özgür Kurtulmuş, İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Gonca Murat, Bornova Belediyesi Afet İşleri Müdürü Sinancan Öziçer ve Herkes için Acil Sağlık Derneği Başkanı Dr. Ülkümen Rodoplu konuşması olarak yer alacak.

Vatandaşların afetlerde arama kurtarma çalışmasının önemi, depreme dayanıklı binalar, afet anında yapılması gerekenler gibi konularda bilgilendirildiği panel 4 Şubat Salı günü saat 14.00'da Bornova Belediyesi Nevzat Kavalar Kültür Merkezi ve Nikah Salonu'nda gerçekleştirilecek.

gi2-zxqx0aao6xu.jpeg

Etiketler :