Bornova Kitap Günleri Büyükpark'ta başlıyor

Bornova Kitap Günleri Büyükpark'ta başlıyor

Bornova Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 5.Kitap Günleri, 27 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında Bornova Büyükpark’ta kitapseverleri bir araya getirecek.

MEDYA EGE - Fiziki ve sosyal yatırımların yanında kültür ve sanat alanındaki etkinliklerle de vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılayan Bornova Belediyesi, kültür kenti Bornova vizyonuyla ilkini 2019 yılında hayata geçirdiği Bornova Kitap Günleri'nin 5'incisi için hazırlıklarını tamamladı.

62 yayınevi, 430 yazar ve tam 620 bin kitabın kitapseverlerle buluşacağı etkinlikte, imza günleri, söyleşiler, atölyeler, paneller, konserler, dinletiler ve sahne gösterileri gerçekleştirilecek.

Etkinlikler park içinde farklı noktalara kurulan, adlarını Bornova'da yaşadığına inanılan edebiyat dünyasının ünlü isimlerinden biri olan Homeros ile kitabının ismi olan İlyada ve Odysseia sahnelerinde yapılacak.

Bornova Belediyesi'nin sosyal medya hesabından etkinliğe ilişkin yapılan paylaşımda, etkinliğin 27 Eylül - 6 Ekim tarihlerinde, 11.00 - 21.00 saatleri arasında tüm kitapseverlere açık olduğu belirtildi.

gx0ro4wxqaeiws.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.