Bornova'da Yaz Spor Okulları coşkusu

Bornova'da Yaz Spor Okulları coşkusu

Bornova Belediyesi’nin biri açık, ikisi kapalı olmak üzere 3 yarı olimpik havuzda açtığı yüzme kursları Bornovalıların yoğun ilgisiyle başladı.

Bornova Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları kapsamında açtığı yüzme kursları büyük bir heyecanla başladı. Işıkkent Muhammet Yıldız Spor Tesisleri içinde 4 yıldır kapalı olan yarı olimpik açık yüzme havuzu, çok kısa sürede tamamlanan tadilatın ardından yeniden hizmete girdi. Aynı tesis içerisindeki yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve 2 adet çırpınma havuzu da bu kurslarda aktif olarak kullanılıyor. Ayrıca Çamdibi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu da kurslara ev sahipliği yapıyor.

yuzme-kurslari-3.jpg

630 KURSİYER YÜZME ÖĞRENİYOR

Bornova Belediyesi’nin yüzme kurslarına toplamda 630 Bornovalı katılıyor. Kursiyerlerin büyük bir kısmını 9-17 yaş arasındaki çocuklar ve gençler oluştururken, yetişkinler de bu kurslardan yararlanıyor. Eğitimler haftada iki ders, bir ayda toplam sekiz ders olarak verilecek. Pazartesi-Çarşamba ve Salı-Perşembe günleri düzenlenen kurslar, uzman antrenörler eşliğinde Eylül ayına kadar devam edecek.

yuzme-kurslari-2.jpg

BAŞKAN EŞKİ’DEN YENİ HAVUZ MÜJDESİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Işıkkent Muhammet Yıldız Spor Tesisleri’nde yenilenerek hizmete giren havuzda eğitim alan çocukları ziyaret etti. Yüzme keyfi yaşayan çocuklarla sohbet eden Başkan Eşki, yaz aylarında en çok ilgi gören spor kurslarından birinin yüzme olduğunu belirterek kurslara gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Eşki, “Uzun süredir kapalı olan açık havuzumuzun tadilatını kısa sürede tamamlayarak tüm tesislerimizde tam kapasite ile kurslarımıza başladık. Önümüzdeki süreç için yeni havuz projelerimiz de var” dedi.

yuzme-kurslari-1.jpg

yuzme-kurslari-9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.