Bornovalı miniklerin karne heyecanı

Bornovalı miniklerin karne heyecanı

Bornova Belediyesi’nin Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri’nden yararlanan minikler, büyük bir heyecanla karnelerini aldı.

Bornova Belediyesi’nin 12 noktada hizmet veren Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri, karne törenleri ile renklendi. 3-6 yaş arası 513 çocuk, karnelerini EVKA-3’teki Mutfak Atölyesi ve Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi’nde düzenlenen törenlerle aldı. Her iki merkezde de coşku dolu anlar yaşandı.

cocuklara-karne-6.jpg

MUTFAK ATÖLYESİ’NDE EĞLENCELİ ANLAR

EVKA-3’teki Mutfak Atölyesi’nde düzenlenen törende, çocuklar karnelerini Başkan Eşki’nin elinden aldı. Dans edip, gönüllerince eğlenen minikler, yüz boyama etkinliğine katıldı. Doğal malzemelerle hazırlanmış dondurmalarını Başkan Amca’nın elinden alan, çocuklar hem karnelerini almanın hem de birlikte eğlenmenin keyfini çıkardı.

cocuklara-karne-1.jpg

YEŞİLOVA HÖYÜĞÜ’NDE GEÇMİŞE YOLCULUK

Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi’nde karne heyecanı yaşayan çocuklar ise İzmir’in bilinen tarihini 8.500 yıl öncesine dayandıran kazı alanında geçmişe yolculuk yaptı. Merkezi gezerek bilgi edinen çocuklar, ayrıca karne hediyeleri ile sevindirildi. Bu keyifli etkinlik, çocukların eğitimine farklı bir boyut kattı.

BAŞKAN EŞKİ’DEN GELECEĞE VURGU

Tüm öğrencilere aileleriyle birlikte keyifli bir tatil geçirmelerini dileyen Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri’nde sunduğumuz imkanları daha da artırmak istiyoruz. Amacımız, geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak” dedi. Başkan Eşki, çocukların eğitimine yapılan yatırımların toplumun geleceğine yapılan en değerli yatırım olduğunun altını çizdi.

cocuklara-karne-8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.